

## **EASA PART 66 - EXAMINATIONS SCHEDULE - OCTOBER 2024**



## **Location:** College of Aviation & Technology, Kuwait

<u>DATE</u>	<u>TIME</u>	MODULE	<u>DURATION</u>
Day 1	08:30-09:10	B01 - MATHEMATICS	40 MINS
	09:50-10:15	B08 - BASIC AERODYNAMICS	25 MINS
Sunday 13-10-2024	11:10-11:35	B04B1 - ELECTRONIC FUNDAMENTALS	25 MINS
	11:10-12:00	B04B2 - ADVANCED ELECTRONICS	50 MINS
	12:00-01:00	LUNCH BREAK	
	01:10-02:00	B10 - AVIATION LEGISLATION (MCQ)	50 MINS
	02:30-02:50	B10E - AVIATION LEGISLATION (ESSAY)	20 MINS
Davi 2	08:30-09:35	BO2 - PHYSICS	1 Hr 05 Mins
Day 2	10:15-11:05	B05B1 - DIGITAL TECHNIQUE & EIS	50 MINS
Monday 14-10-2024	10:15-11:45	B05B2 - ADVANCED DIGITAL TECHNIQUES & EIS	1 Hr 30 Mins
	11:45-12:45	LUNCH BREAK	
	1:00-2:40	B13-(I) - AIRCRAFT AERODYNAMICS, STRUCTURES AND	
		SYSTEMS (Part-I)	1 Hr 40 Mins
	01:00-01:25	B09 – HUMAN FACTORS (MCQ)	25 Mins
	02:00-2:20	B09E – HUMAN FACTORS (ESSAY)	20 Mins
	08:30-09:35	DO2 FIFCTRICAL FUNDAMENTALS	1 Hr 05 Mins
Day 3  Tuesday 15-10-2024	10:15-11:45	B03 - ELECTRICAL FUNDAMENTALS	1 Hr 30 Mins
	10:15-11:55	B06 - MATERIALS AND HARDWARE  B07 - MAINTENANCE PRACTICES (MCQ)	1 Hr 40 Mins
	11:55-12:55	LUNCH BREAK	1111 40 Willis
	01:05-1:45	B07E - MAINTENANCE PRACTICES (ESSAY)	40 Mins
	01:05-3:00	B15 - GAS TURBINE ENGINE	1 Hr 55 Mins
Day 4	08:30-11:25	B11 - AIRCRAFT SYSTEMS	2 Hr 55 Mins
	08:30-10:35	B13-(II) - AIRCRAFT AERODYNAMICS, STRUCTURES AND	2 Hr 05 Mins
Wednesday		SYSTEMS (Part-II)	
16-10-2024	11:25-12:50	LUNCH BREAK	
	01:00-1:35	B14 – PROPULSIONS	35 Mins
	01:00-1:40	B17 – PROPELLER	40 Mins
	TF·-		

## NOTE:-

- All candidates should be present in the examination hall **30 minutes** before the examination start time.
- All C.A.T students must have **completed their module training** for the exam applied for.
- All candidates must present his/her UIN Number and ID / Passport.
- All candidates must use black/blue ball point pen.
- College of Aviation & Technology students are required to wear uniform.